HACCP
Hazard Analysis and Critical Control Point
KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
>
Požadavky na stravovací provozy
>
Kodex hygienických pravidel
KODEX HYGIENICKÝCH PRAVIDEL PRO PŘEDVAŘENÉ A VAŘENÉ POTRAVINY VE VEŘEJNÉM STRAVOVÁNÍ
Celé znění si můžete stáhnout zde:
kodex_alimentarius.pdf (403,9 kB)
KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
Co je to HACCP
Hostinská činnost
Povinné oznamování stravovacích služeb
Požadavky na stravovací provozy
Školení
Osobní hygiena
Provozní hygiena
Sanitace
Kodex hygienických pravidel
Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
Legislativa
Otázky a odpovědi
Potravinové právo EU
Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
Značky na potravinách a informace
Pět klíčů k bezpečnému stravování
Restauraci dělají lidé
Označování potravin
Křížová kontaminace potravin
Odkazy
Kategorizace hostinských zařízení
KOUŘENÍ
Lék proti krizi
Vyhledávání
Hledat
Úvodní stránka
|
Mapa stránek
|
RSS
|
Tisk
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet