WASABI – NOVÁ PŘÍCHUŤ BOHEMIA CHIPS SENZA

20.10.2010 13:56

Nechte se unést na vlně japonské speciality, která má „grády"

 

 Chcete zažít ostřejší večer a hledáte tu správnou společnost? Zkuste se zabavit novými Bohemia Chips Senza s příchutí Wasabi. Díky rozmanité a nevšední japonské kuchyni přichází prémiová řada Bohemia Chips Senza s novinkou Wasabi, která Vás při prvním ochutnání nadchne natolik, že si svou japonskou chvilku jen tak neodepřete. Senza Wasabi je již pátou příchutí v řadě Bohemia Chips Senza, a doplňuje tak předchozí netradiční světové chutě: gurmánská hořčice, pikantní chilli, vinný ocet balsamico a  paprika buena. Po Francii, Mexiku, Itálii a Španělsku připravte své chuťové buňky na Japonsko.


Novinka řady Senza přináší silnou a aromatickou chuť Wasabi - japonského křenu, který se používá zejména v kombinaci s japonskou specialitou sushi. Nové Senza Wasabi mají „grády", a tak rozproudí každou domácí párty. Překvapte své přátele touto novinkou, díky které se stanete tím nejoriginálnějším hostitelem.

Večer s chipsy Senza je zážitek. Každé křupnutí vám připomene atmosféru zemí, ze kterých jednotlivé příchutě pocházejí. Řada Bohemia Chips SENZA zahrnuje pět netradičních světových příchutí - italský Vinný ocet Balsamico, mexické Pikantní chilli, francouzskou Gurmánskou hořčici, španělskou Papriku Buenu a nyní nově japonské Wasabi. Zažijte to na vlastní chuť.

 

 

Bohemia Senza Wasabi 

 

Společnost Intersnack a. s. je klíčovým hráčem na trhu slaných snacků. Vedoucí pozici zaujímá v kategoriích bramborových chipsů, specialit, slaného pečiva a oříšků. Mezi nejdůležitější značky patří dlouhodobě Bohemia. Bohemia je silná moderní značka s dlouholetou českou tradicí a širokým portfoliem zahrnujícím několik řad chipsů (Bohemia Chips, Tradiční české brambůrky, GRANDE a SENZA),  slané pečivo, oříšky a speciality (SUPER a Lupeto). Všechny výrobky značky Bohemia se vyznačují vysokou kvalitou vstupních surovin a zpracování, díky tomu uspokojí chuť i nejnáročnějšího zákazníka.