HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point

KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ > Požadavky na stravovací provozy > Kodex hygienických pravidel

KODEX HYGIENICKÝCH PRAVIDEL PRO PŘEDVAŘENÉ A VAŘENÉ POTRAVINY VE VEŘEJNÉM STRAVOVÁNÍ

 

 Celé znění si můžete stáhnout  zde:  kodex_alimentarius.pdf (403,9 kB)

  • KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
  • Co je to HACCP
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
    • Školení
    • Osobní hygiena
    • Provozní hygiena
    • Sanitace
    • Kodex hygienických pravidel
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi

Úvodní stránka | Mapa stránek | RSS | Tisk

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet