HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point

KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ > Lék proti krizi

Série vtipů z restaurací

 

Televarieté (1986,56.vyd.):Jiřina Bohdalová, Vladimír Dvořák ad.

                                       

 

Televarieté (1978): Jiřina Bohdalová a Vladimír Dvořák - V restauraci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
  • Co je to HACCP
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi

Úvodní stránka | Mapa stránek | RSS | Tisk

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet