Nové Crispers Vás budou bavit – křupnete si rovnou dvakrát

27.12.2010 08:00


Bohemia přináší novinku do rodiny oříšků. Crispers jsou arašídy v křupavé těstíčku, které si budete moci vychutnat hned ve třech příchutích – paprika, jarní cibulka a grill mix. Bohemia Crispers přicházejí na pulty právě včas, aby stihly silvestrovskou oslavu. Díky výjimečné kombinaci křupavého těstíčka a arašídu uvnitř skrývá každý kousek dvojité křupnutí. Crispers se tak stanou nejoblíbenější pochoutkou vaší party.

Do obchodů míří další novinka značky Bohemia, křupavé Bohemia Crispers ve třech příchutích. Kvalitní arašídy ukryté v křupavém těstíčku s příchutí paprika, jarní cibulka nebo grill mix se jistě stanou favority vašich chuťových buněk. Bohemia Crispers přináší hned dva křupavé zážitky najednou. Nejprve při ochutnání křupavého těstíčka a podruhé, při křoupání kvalitních arašídů, které se skrývají uvnitř. Bohemia Crispers jsou hravým společníkem pro poslední party tohoto roku a skvěle obohatí vaše silvestrovské pohoštění. 
 

Maloobchodní doporučená cena za 65 g balení je 17,90 Kč.

 

______________________________________________________________________________________

 

Společnost Intersnack a. s. je klíčovým hráčem na trhu slaných snacků. Vedoucí pozici zaujímá v kategoriích bramborových chipsů, specialit, slaného pečiva a oříšků. Mezi nejdůležitější značky patří dlouhodobě Bohemia. Bohemia je silná moderní značka s dlouholetou českou tradicí a širokým portfoliem zahrnujícím několik řad chipsů (Bohemia Chips, Tradiční české brambůrky, GRANDE a SENZA),  slané pečivo, oříšky a speciality (SUPER a Lupeto). Všechny výrobky značky Bohemia se vyznačují vysokou kvalitou vstupních surovin a zpracování, díky tomu uspokojí chuť i nejnáročnějšího zákazníka.