HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point

KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ > Povinnosti pracovníků činných v potravinářství > Sebehodnocení - Formulář

Sebehodnocení - Formulář

 


 

 


  • KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
  • Co je to HACCP
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
    • Zásady osobní hygieny
    • Správná výrobní praxe
    • Sanitace v potravinářství
    • Alimentární nákazy
    • Sebehodnocení - Formulář
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi

Úvodní stránka | Mapa stránek | RSS | Tisk

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet