HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point

KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ > Co je to HACCP > Nařízení Evropského parlamentu

Nařízení ES 178/2002 - týká se obecných principů, které platí pro všechny pracovníky firem,
které se jen dotknou potraviny a to i balené
 
Nařízení 178_2002 Evropského parlamentu.pdf (930,2 kB)
 
 

 

  • KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
  • Co je to HACCP
    • Postup zavádění HACCP
    • Provozní kniha
    • Vyhláška 147/98
    • Zákon o potravinách 110/1997
    • Ochrana veřejného zdraví
    • Nařízení Evropského parlamentu
    • KODEX HYGIENICKÝCH PRAVIDEL PRO PŘEDVAŘENÉ A VAŘENÉ POTRAVINY VE VEŘEJNÉM STRAVOVÁNÍ
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi

Úvodní stránka | Mapa stránek | RSS | Tisk

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet