HACCP

Hazard Analysis and Critical Control Point

KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ > Mapa stránek

Mapa stránek

  • Co je to HACCP
    • Postup zavádění HACCP
    • Provozní kniha
    • Vyhláška 147/98
      • Změna vyhlášky
    • Zákon o potravinách 110/1997
    • Ochrana veřejného zdraví
    • Nařízení Evropského parlamentu
    • KODEX HYGIENICKÝCH PRAVIDEL PRO PŘEDVAŘENÉ A VAŘENÉ POTRAVINY VE VEŘEJNÉM STRAVOVÁNÍ
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
    • Školení
    • Osobní hygiena
    • Provozní hygiena
    • Sanitace
    • Kodex hygienických pravidel
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
    • Zásady osobní hygieny
      • Hygiena rukou
      • Sledování úrovně hygieny v potravinářských provozech
    • Správná výrobní praxe
    • Sanitace v potravinářství
    • Alimentární nákazy
    • Sebehodnocení - Formulář
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
    • Informativní údaje
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
    • Jak správně uchovávat potraviny
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi
  • KLÍČ K BEZPEČNÉMU STRAVOVÁNÍ
  • Co je to HACCP
  • Hostinská činnost
  • Povinné oznamování stravovacích služeb
  • Požadavky na stravovací provozy
  • Povinnosti pracovníků činných v potravinářství
  • Legislativa
  • Otázky a odpovědi
  • Potravinové právo EU
  • Nedostatky zjišťované v průběhu kontrol
  • Značky na potravinách a informace
  • Pět klíčů k bezpečnému stravování
  • Restauraci dělají lidé
  • Označování potravin
  • Křížová kontaminace potravin
  • Odkazy
  • Kategorizace hostinských zařízení
  • KOUŘENÍ
  • Lék proti krizi

Úvodní stránka | Mapa stránek | RSS | Tisk

© 2009 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba www stránek zdarmaWebnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet